1-izb. byt, Sokolíkova, Dúbravka, 3.p./3, lodžia

1-izb. byt, Sokolíkova, Dúbravka, 3.p./3, lodžia

133.900,- €
4.033.871,40 SKK

Štát: Slovensko
Okres: Bratislava - Dúbravka
Mesto: Bratislava - Dúbravka
Ulica: Sokolíkova

Vlastníctvo: osobné
Druh: 1-izbový byt
Typ: predaj


Ponúkame na predaj 1 izbový byt na ulici Sokolíkova, BA – Dúbravka.

Celková výmera podlahovej plochy bytu s príslušenstvom bez lodžie je 33, 11 m2, plocha lodžie je 7,56 m2. Byt sa nachádza na 3.p./3. Bytový dom je bez výťahu.

Byt, prešiel kompletnou rekonštrukciou v prémiovom štandarde, nové vodovodné a elektrické rozvody, nové podlahy, plastové okná, nová kuchynská linka, stierky, nová chodba, nové WC a nová kúpeľňa. Byt má bezpečnostné vstupné dvere do bytu nové interiérové dvere do WC a kúpeľne. Byt sa predáva v prémiovom štandarde, okrem kuchynskej linky na mieru ja vybavený úplne novými a nepoužívanými spotrebičmi - nový sporák, chladnička s mrazničkou, práčka. Byt je pripravený na okamžité bývanie a je vybavený novým nábytkom – skladací gauč vhodný aj ako manželská posteľ, skriňová zostava s posuvnými dverami, predsieňová zostava, kuchynský stôl a 2x stolička a 2 kreslá. Okná sú vybavené žalúziami a sieťkami proti komárom a sú na nich záclony a závesy.

Byt po rekonštrukcii nebol obývaný, bol však vykurovaný.

Celkové náklady na energie boli doteraz cca 60 eur mesačne, keďže byt nebol obývaný + 28 eur fond opráv.

Výhodou bytu je komora za kuchyňou, ktorá v podmienkach jednoizbového bytu umožňuje uskladnenie spotrebičov, ktoré v iných jednoizbových bytoch nie je kam dať. Tieto typy bytov s komorou bývajú v niektorých inzerátoch označované aj ako 1,5-izbový byt.

Byt je orientovaný na juhozápad do Hanulovej ulice a je v tesnom kontakte s rezidenčnou štvrťou rodinných domov s výhľadom na túto štvrť a les. Pred a za bytovým domom je bezproblémové parkovanie, keďže ide o nízkopodlažný bytový dom je v tesnom susedstve štvrte rodinných domov, kde žije menej obyvateľov ako na husto zastavaných sídliskách. Mimoriadne upravené a udržiavané okolie, vhodné aj ako dlhodobá investícia.

Výhodou bytu je tiež zateplená vonkajšia stena bytu zo strany loggie, zasklená loggia, čo v kombinácii s juhozápadnou slnečnou orientáciou umožňuje bývanie pri minimálnych nákladoch na kúrenie.

V lokalite je bezproblémové autobusové a električkové spojenie, blízkosť žel. stanice BA-Lamač, v bezprostrednej blízkosti je škola, škôlka a detské ihrisko, reštaurácia a do 10min pešo - zdravotné stredisko a obchody.


K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,- € v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- bežný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: 0907 407 754, 0948 598 398, 0903 853 035, prípadne email: lionreal@lionreal.sk
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Poloha nehnuteľnosti na mape:

Podrobné informácie:

Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb1
Celková rozloha40.67 m²
Úžitková plocha33.11 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžia7.56 m²
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Oknáplastové

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti: